Slaapcoaching pakket uitgebreid

€ 499,-

Het meest gekozen pakket door ouders! Omdat je mijn adviezen nu in de praktijk brengt, ontstaan er gegarandeerd vragen. Daar ben ik voor! Om jou en je kindje écht verder te helpen, kun je me 2 weken lang al jouw vragen stellen. Ik sta voor je klaar om tussentijds het ritme te checken, jouw slaaplogboek te monitoren, support & adviezen te geven. Je kunt elk moment op mij terugvallen als je daar behoefte aan hebt.

Voor ouders die klaar zijn om de slaapsituatie duurzaam te veranderen.

Slaapcoaching

Wanneer we verandering brengen in een huidig patroon, zal een kind hieraan moeten wennen. Als jij de signalen en behoeften van je kind leert begrijpen, kun jij je kind naar meer kwalitatieve slaap begeleiden.

Elk gezin heeft zijn eigen voorkeuren en een eigen manier van opvoeden. Ik geloof in een holistische aanpak, waarbij ik kijk naar alle factoren die de slaap kunnen beïnvloeden. Samen met deze factoren, jouw persoonlijke situatie en opvoedstijl die je nastreeft, stem ik af op jouw kindje en wensen. De methodieken waarmee ik werk, kan ik personaliseren op jouw voorkeur. We werken stap voor stap, waarin jouw grens en de grens van je kindje centraal staat. Dát is maatwerk.

Tijdens het traject blijf ik met je meekijken, advies geven, kan ik bijsturen waar nodig en je aanmoedigen. Het fijne aan slaapcoaching is dat je er niet alleen voor staat. 

Het slaapcoaching pakket uitgebreid biedt ondersteuning gedurende 2 weken (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Het meest gekozen pakket om de slaap van jouw kindje in 2 weken te verbeteren!

Intake

Wanneer je hebt besloten om met mij samen te werken, stuur ik je het intakeformulier en logboek. Op deze manier krijg ik inzicht in de huidige situatie, de dagelijkse routine, het karakter van je kind en jouw opvoedstijl. Het is belangrijk dat je deze zo compleet- en gedetailleerd mogelijk invult. Op deze manier kan ik altijd persoonlijk advies geven. Na ontvangst van de formulieren, neem ik contact met je op om het telefonisch consult in te plannen.

Telefonisch consult

We bespreken het verloop van het traject, het intakeformulier en logboek, de slaapuitdagingen, jouw wensen, de mogelijkheden en aanpak. Ik ben breed opgeleid en werk met effectieve en liefdevolle methodes. Jij kiest een slaapmethode die het beste aansluit bij jouw wensen en opvoedstijl. Het is belangrijk dat jij je hier fijn bij voelt.

Slaapplan

Op basis van alle informatie stel ik een persoonlijk slaapplan op, afgestemd op jouw kindje en wensen. Ik geloof in een holistische aanpak, waarbij ik kijk naar alle factoren rondom het slapen. Het dag- en nachtritme, de slaapomgeving, voeding, slaapassociaties en het karakter van je kind. Uit al deze thema’s komt een slaapplan op maat. Het slaapplan bevat o.a. een routineschema, jouw gekozen slaapmethode en een back-up plan. 


Begeleiding

Je brengt nu alles zelf in de praktijk en je kunt je successen met me delen, maar ook als het even niet zo lekker gaat. Dat is juist de kracht van de coaching. Door meerdere contactmomenten kan ik je 2 weken bijsturen, advies geven en aanmoedigen! Het uiteindelijke doel is, meer kwalitatieve slaap, rust en regelmaat en dat jij alle kennis en vaardigheden in huis hebt om patronen te herkennen en met vertrouwen je eigen kind kunt begeleiden.

Toekomst

Nu is het tijd voor het echte werk! Om jou ook na het slaapcoaching traject zo goed mogelijk te ondersteunen, ontvang je tijdens de afronding een document met tips en adviezen, zodat je goed bent voorbereid op de toekomst. Je kunt nu zelfstandig en vol vertrouwen je eigen kind begeleiden.

In 2 weken tijd leer je alles over:

 • De behoeften van je kindje
 • Fijne slaapomgeving
 • Externe factoren die het slapen beïnvloeden
 • Zelfstandig slapen
 • Hoe je een fijn ritme en routine creëert 
 • Timing en lengte van dutjes
 • Stimuleren van doorslapen
 • Wat je kunt doen als je kindje ’s nachts wakker wordt
 • Welke voeding het slapen ondersteunt
 • Rustig en effectief afbouwen van nachtvoeding(en)
 • Behulpzame slaapassociaties
 • Hoe en wanneer je een slaapmethode toepast
 • Vertrouwen krijgen in jezelf, je kindje en de situatie

Beter slapen, meer zelfvertrouwen en rust voor het hele gezin!

 • Gezonde slaapgewoonten
 • Zelfstandig slapen
 • Consistente dutjes en nachten
 • Behulpzame slaapassociaties
 • Rust, ritme en regelmaat
 • Meer zelfvertrouwen in het ouderschap
 • Harmonie in je gezin

Slaapcoaching pakket aanvragen