Telefonisch consult

Telefonisch slaapadvies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie

Je wilt het slaapprobleem aanpakken, maar hoe? Heb jij 1 of meerdere vragen rondom het slaapgedrag van je kindje? Wil je persoonlijk advies en een duidelijk stappenplan, zodat je zelf aan de slag kunt? Dan is het telefonisch consult de juiste optie. Tijdens het consult nemen we jouw huidige slaapsituatie door. Je kunt in een uur tijd je vragen stellen rondom het slapen van je kindje.

Na afloop ontvang je een persoonlijk slaapplan in je mail. Bundel al je vragen nu je aan de slag bent gegaan met het plan en maak achteraf ook nog gebruik van mijn hulp in het mailconsult. Extra advies dus! Hierna weet jij welke stappen je kunt nemen om jouw gewenste slaapsituatie te bereiken.

Voor ouders die op weg geholpen willen worden en zelf aan de slag willen om het slaapprobleem aan te pakken met persoonlijk advies. Geschikt voor slaapproblemen: ritme & routinevragen, dutjesovergangen, nachtvoeding(en) afbouwen, speen afbouwen, ‘s nachts wakker, vroeg wakker, new-born vragen, zelfstandig leren slapen, slaapomgeving en slaapritueel.

Een slaappakket is aan te raden als je graag naast het uitgebreide advies ook begeleiding wilt bij het toepassen ervan.

Telefonisch consult

€ 199,-

Aanvraagformulier